Hiszünk abban, hogy a nyelvoktatás gyerekkorban a leghatékonyabb, ezért nálunk a játszás, foglalkozások kétnyelvűek: magyar és német. Így a gyermek a biztos anyanyelvi ismereteken túl a német nyelv alapjait játszva, szinte észrevétlenül, vidáman, tanulja meg. Ösztönösen sajátítja el a kiejtést, a nyelvtant. 10 éves kor alatt képes akcentus nélkül megtanulni egy idegen nyelvet. Ennek fényében állítottuk össze tananyagunkat.

Természetesen lehetőséget teremtünk az egyéni igények figyelembevételére pl. angol nyelvtanítás tanulószobánkban, de bármilyen más területen rugalmasak vagyunk.

Másik fontos elvünk, hogy a gyerekeket megtanítsuk örülni, rácsodálkozni a természetre, annak megismertetése és megszeretése. Gondolkodva tanulni, megmagyarázni, hogy mi miért van, miből mi következik. Hogy értelmes, gondolkodó felnőttek legyenek.

Sportolásra saját tornatermünk van, amely széleskörű foglalkozásokra ad lehetőséget pl. néptánc oktatás, ritmus érzék fejlesztés, szalagtorna , gerinctorna, csapatjátékok… stb.

Tanulószobánkat az általános iskolás gyermekek számára hoztuk létre, számukra szeretnénk segítséget nyújtani a mindennapi tanulásban, korrepetálásban. Nem helyettük, velük tanulunk.

Tanulás után vidám, fejlesztő foglakozások várják a kisiskolásokat.

Nálunk az óradíjak, bérletdíjak tartalmazzák a plusz foglalkozások árait is pl. néptánc, német nyelv, matematika korrepetálás, stb. .